Overwinteren aan de Costa Blanca

De Costa Blanca, daar waar de zon het hele jaar schijnt, is de ideale plaats om te verblijven in de wintermaanden. Als u twee maanden of langer aan de Costa Blanca wilt verblijven kunt u bij CasaLasDunas goedkoop overwinteraccommodaties vinden om te overwinteren. U betaalt namelijk per maand en niet per week.

Overwinteren aan de Costa Blanca

Voor een verblijf gedurende het voorjaar, najaar en de winterperiode ( november t/m maart ) heeft u de keuze uit luxueuze villas met privé zwembad, huisjes iets verder van de kust of juist aan de golfbaan, prachtige bungalows vlakbij het strand, appartementen met zeezicht of juist in de stad.

U betaalt namelijk per maand en niet per week.

U gaat heerlijk twee maanden of langer van het aangename klimaat genieten en laat thuis de boel de boel. U geniet van het heerlijk winterzonnetje en kunt goedkoper boodschappen doen dan thuis. Om de koude, natte winter in Nederland te ontlopen is de Costa Blanca aan de Spaanse Oost kust een ideaal gebied. Of het om gezondheidsklachten te verminderen is of om gewoon heerlijk te genieten van de Spaanse bevolking en lekkernijen, overwinteren aan de Costa Blanca is heerlijk.

U betaalt namelijk per maand en niet per week

De vraag naar vakantiewoningen om te overwinteren wordt elk jaar groter. CasaLasDunas kan aan die vraag voldoen. Wij verhuren steeds meer accommodaties die zeer geschikt zijn om te overwinteren. Daar wordt steeds meer rekening mee gehouden d.m.v. een kachel, een airco die ook warmte kan geven of de ligging van een woning. Vraag daarom advies of uw woning die u uitgekozen heeft wel geschikt is om te overwinteren voordat u definitief boekt. Persoonlijke services staat bij ons hoog in het vaandel.