BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Heeft u ook plannen om tijdelijk of voor lange tijd in Spanje te verblijven? Spanje is zeer populair bij emigranten en toeristen. Velen onder ons voor een tweede huis en een hele grote groep ook om te emigreren naar Spanje. Nooit eerder kochten zoveel buitenlanders een Spaanse woning als in 2018. De Nederlanders en Belgen blijven lonken naar de Spaanse vastgoedmarkt.

Helaas zijn er veel mensen die alleen de voordelen zien, maar er zijn ook zeker nadelen bij het emigreren naar Spanje met als resultaat dat de meeste binnen 2 jaar weer terugkeren naar hun vaderland. We willen u niet bang maken maar ervoor zorgen dat u een weloverwogen beslissing neemt.

Er is tegenwoordig gelukkig weer aandacht van de Spanjaarden voor consumentenbescherming. 28% van de Spaanse vastgoedmakelaars zouden tot voor kort illegaal optreden. CasaLasDunas doet zowel de verkoop als de verhuur op legale wijze. Wij zorgen dat alles grondig onderzocht wordt op legaliteit en schulden vrij wordt overgedragen en alles in onze eigen Nederlandse taal.

U kunt er ook voor kiezen alleen met al die verschillende makelaars op stap te gaan, kost waarschijnlijk meer energie, tijd en vraagtekens bij betrouwbaarheid? Niets is beter dan met uw eigen Nederlandstalige makelaar in zee te gaan. CasaLasDunas helpt u graag van A tot Z. Dus vanaf het begin met het beantwoorden met uw vragen, samen bezichtigen, de aankoop en het regelen van de papieren daarbij en zeker ook erna.

Voordat u definitief naar het buitenland gaat zijn er een aantal zaken waaraan u moet denken die er geregeld moeten worden. In onze brochure Emigreren naar Spanje vinden u o.a. een Checklist waaraan u kunt denken als u gaat emigreren en wat er allemaal bij komt kijken. Het is niet zomaar uw koffer inpakken en vertrekken. Onderstaande zaken komen allemaal aan bod en nog veel meer.

  • Werk- en verblijfsvergunning regelen
  • Alles regelen met betrekking tot uw diploma’s
  • Papieren in orde maken
  • Verzekering nakijken en/of afsluiten
  • Gezondheid
  • Financiën
  • De belastingdienst

Vraag de gratis brochure over Emigreren naar Spanje aan.