BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

De zon die opkomt is één van het weinige dat geen geld kost. Gelukkig is vriendelijkheid ook daaronder te plaatsen. Zon en vriendelijkheid gaan hand in hand en zijn beide van nature uit om ons blij te maken en op te vrolijken.

De Kracht van Vriendelijkheid.
Soms wordt vriendelijkheid vergeten, maar is wetenschappelijk bewezen dat iedereen er gezonder en gelukkiger van wordt. En daarbovenop volledig gratis. Is dit nu eenmaal niet om vrolijk van te worden en een fijn gevoel van over te houden. Dit elke dag opnieuw.Vriendelijkheid is iedereen gegeven en is trouwens ook enorm aanstekelijk. Wij merken dagelijks bij CasaLasDunas hoe ver wij hiermee komen, het vrolijkt gewoon onze dag en onze klanten op.

De kracht van Service.
Een huis kopen in Spanje is wel even iets anders als een woning in eigen land kopen. U krijgt te maken met andere wetgevingen, cultuur en gewoontes. Wat voor een Spaans bouwbedrijf of Spaanse makelaar vanzelfsprekend is, betekend nog niet dat dit voor ons Belgen en Nederlanders zo maar vanzelfsprekend aanvaart moet worden.

Vandaar ook onze taak als Nederlandstalige vastgoed adviseur u bij te staan bij aankoop e.o. verkoop van vastgoed in Spanje, wij spreken uw taal, wij wonen en werken in Spanje reeds 20 jaar en zijn bekend met de Spaanse woon en leef cultuur.

CasaLasDunas biedt u een totaal pakket aan services, wat u bij de projectontwikkelaar niet mag verwachten, vind u wel bij CasaLasDunas en blijft u onze klant ook na de overdracht, want dan begint het pas, dan komen de vragen als, waar koop ik de meubelen, of verhuisbedrijf, TV aansluitingen, Internet, verzekeringen, belastingen, testament, auto invoer, huiseigenaren vereniging bijwonen, Huisarts, Hospitaal-zorg etc. etc..

Vandaar onze lijfspreuk: Eens een klant altijd een klant.

Graag nodigen wij u uit op ons kantoor te La Marina om kennis te maken en wie weet wordt u een toekomstige Spaans vastgoed bezitter.