BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

U gaat uw woning verkopen? Graag nemen wij uw woning in de verkoop! Wij zijn aangesloten bij alle belangrijke netwerk organisaties aan de Costa Blanca, zowel op internet als bij collega makelaars ter plaatse.

Geheel gratis plaatsen wij uw woning op onze websites en adverteren in de landelijke dagbladen zowel in Spanje als Nederland en Belgie Stuur ons een email met de belangrijkste gegevens met fotos (min 3 / max 7) en wij nemen direct contact met u op.

Woning beheren
Mocht uw huis niet verhuurd zijn, of u wilt niet verhuren, dan beheren wij uw woning zodat wij minimaal 1 keer per maand uw woning bezoeken. Wat betekent dat: in overleg met u laten wij de kranen af en toe doorlopen, zetten even een raam open, kijken de post na, en bij belangrijke post geven wij een berichtje, zodat u niet voor plotselinge verrassingen komt te staan.

Wij onderhouden ook graag uw tuin-zwembad of zorgen voor schilder en onderhoudswerkzaamheden. Dit alles op maat gesneden dat past bij uw woning en wensen.

Woning verhuren
Indien u uw woning wilt verhuren is onderstaand concept de ideale manier om een stukje rendement te verkrijgen uit uw investering. Daarnaast, misschien wel net zo belangrijk, laat u uw woning nooit onbeheerd achter als u in Nederland bent. De belangrijkste punten op een rij. U bepaalt zelf de verhuurperiode.

U bent vrij om zelf te verhuren. U geeft, indien u zelf verhuurt, direct door welke periode verhuurd is. U bepaalt de voorwaarden en huisregels voor het verhuren van uw woning…
meer informatie

Overzicht woningen