BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Huur een vakantiehuis in La Marina aan de Costa Blanca voor een heerlijke vakantie aan een van de mooiste stranden van Europa. Bij CasaLasDunas vindt je een ruime keuze aan vakantiehuizen in het gezellige badplaatsje La Marina aan de Costa Blanca in Spanje.

De huizen in La Marina staan in een urbansatie waar het heerlijk rustig is, maar waar u ook terecht kut voor uw dagelijkse boodschappen. Zo is er een apotheek, kapper, supermarkten en zijn er ook diverse restaurantjes en barretjes. En dat op 5 km van het strand. Het oude dorp van La Marina ligt aan het strand waar ook een groot parkeer terrein is en u gratis uw auto bij het strand kunt parkeren. Ga ook eens een dagje naar camping La Marina. Daar is een heel leuk zwembad voor de kinderen. En ook daar loopt u zo het strand op.

Een villa voor 8 personen of een bungalow voor zijn tweetjes. U kunt bij ons voor een paar weken boeken maar ook voor een weekendje weg! Uw vakantiehuis aan de Costa Blanca zoekt en boekt u gemakkelijk online, maar wilt u liever eerst persoonlijk contact belt u ons gewoon even. We staan u graag te woord.

Overzicht woningen