BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Veel Europeanen hebben een tweede huis in Spanje. Niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat Spanje wel heel veel schoonheden in zijn land heeft. Bergen, bossen, stranden en de zee. Met daarbij het heerlijke klimaat aan de Costa Blanca.

Het zonnetje schijnt nog heerlijk als het in de rest van Europa al regent of zelfs sneeuwt. Ook qua geschiedenis kan je de heerlijke cultuur opsnuiven van wat Spanje te bieden heeft. Natuurlijk kan je ook een tweede huis op Aruba of Curaçao hebben maar de bereikbaarheid naar de Costa Blanca is toch vele malen beter, sneller en goedkoper. Het aanbod aan de Costa Blanca is enorm en wisselend zoals finca’s, villa’s, appartementen etc.

Onroerend goed
Een tweede huis is een investering voor de lange termijn. U kan investeren in een tweede huis waar u een paar keer per jaar naar toe gaat en voor de rest gaat verhuren. We hebben zelfs diverse woningen met verhuurgarantie.  Dit levert meer op dan in een oude sok of uw geld op de bank te zetten. Het is een goede investering op de lange termijn.

Overzicht woningen