BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

CasaLasDunas, uw Nederlandse makelaar in onroerend goed aan de Costa Blanca CasaLasDunas beschikt over een groot woningaanbod voor de gehele Costa Blanca. Elke dag komen er meer villa’s, appartementen of wat voor soort vakantiewoningen bij. Zowel koop woningen aan de kust als mooie finca’s in het binnenland.

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. U hoeft niet zelf te zoeken op alle portalen en websites maar kunt gewoon uw wensprofiel invullen zodat wij u een gericht aanbod kunnen doen toekomen uit ons onroerend goed aanbod.

Kantoren in Spanje
We hebben kantoren in La Marina en onze salesmanager in Denia zodat we u zowel in het noorden als in het zuiden van de Costa Blanca van dienst kunnen zijn. Ons personeel spreekt vele talen, van Nederlands en Frans voor onze Franstalige en Belgische klanten, tot Spaans, Zweeds, Noors, Duits en Engels, en kunnen u dus ook helpen bij de notaris en bank. De taal hoeft dus geen probleem te zijn. We helpen u, als u dat wilt, van het begin tot het einde en nog iets verder…

Overzicht woningen