BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Bankbeslagen zijn woningen die in beslag zijn genomen door de bank. vandaar dat wij het ook wel “koopjes van de bank” noemen. Bankbeslag woningen is een moment opname, de banken stellen de woningen beschikbaar via een groot netwerk van makelaars, waaronder CasaLasDunas. Wij kunnen niet garanderen dat de woning nog beschikbaar is op het moment dat u arriveert te Spanje.

Uitvoerige informatie waarover wij beschikken tonen wij u via de website. Ter plaatse kunnen wij u gedetailleerd de ontbrekende informatie overhandigen. Bankbeslag woningen zijn koopkansen voor kooprijpe koop kandidaten, die ter plaatsen kunnen beslissen en op de hoogte zijn van de financiële verplichtingen bij aankoop.
Wij kunnen u vooraf informeren over de financiering mogelijkheden van bankbeslag woningen, zodat u op de hoogte bent van het financiële plaatje. Aankopen via banken vragen extra aandacht, aangezien de bank alleen belang heeft dat de hypotheek die er op rust voldaan wordt en geen belangen behartigd van de aankoper, daarvoor heeft u een aankoopmakelaar nodig zoals CasaLasDunas.

Indien er aanbod uit een bankbeslag is zal deze hieronder getoond worden.

Overzicht woningen