BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Vanaf nu kunt u een aantal woningen virtueel bezichtigen op onze site. Via deze tour kunnen we u rondleiden door een huis zonder dat u daadwerkelijk aanwezig bent.

Hoe werkt het?

Nu kunt u dankzij de virtuele bezichtiging het huis al intensief beleven alvorens u naar Spanje afreist. Meerdere woningen binnen- en buitenshuis, binnen aanzienlijke tijd bekijken met als beleving dat u daadwerkelijk in de woning staat!

  • Zoek het huis dat u virtueel wilt bezichtigen.
  • Kies voor de virtuele tour
  • Naar een andere ruimte? Klik op het witte tekentje.
  • Veel plezier met de virtuele bezichtiging!

Spreekt de woning u aan en wilt u de woning bezichtigen in Spanje?  Maak dan een afspraak via ons kantoor

360-virtuele-bezichtiging

Uw huis verkopen
Wij zijn een makelaar die meer doet dan alleen een bord in de tuin plaatsen. Deze nieuwe toepassing past hier goed bij en hiermee helpen wij u graag met de verkoop van uw huis. Klanten welke hun huis exclusief willen verkopen via CasaLasDunas kunnen ook van deze dienst gebruik maken. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij ons aanbod zo optimaal maar ook reëel presenteren om tot het optimale resultaat van verkoop te komen. Mocht u overgaan tot verkoop, dan is het mogelijk om deel te nemen met de virtuele tour. Uw huis is dan ook op afstand al te bezichtigen. Mensen zijn eerder geneigd om even binnen te kijken met als prettig gevolg dat een ‘live’ bezichtiging eerder tot stand komt.

Nieuwbouw

Virtueel bezichtigen is bovendien ook interessant voor nieuwbouwprojecten: een virtuele wandeling door het toekomstige huis spreekt meer tot de verbeelding dan wanneer een potentiële koper zich er een voorstelling van moet maken met plattegronden en bouwtekeningen.