BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Aan de gehele Costa Blanca, Costa Cálida en Costa Del Sol wordt er hard gebouwd aan diverse nieuwbouw projecten. Prachtige appartementen complexen vlak bij de Middellandse zee met gezamenlijke zwembaden. De prijzen beginnen al vanaf gemiddeld €97.000,- voor een 2 kamer appartement aan de golfbaan bij Estapona.

Maar ook een moderne villa met zwembad is aan de Spaanse Costa nog steeds te betalen. Het is zelfs mogelijk om in samenwerking met ons een villa naar eigen inzicht te laten bouwen op een zelf uitgekozen grondstuk. De projecten worden tegenwoordig gebouwd met zeer hoge kwaliteit bouwmaterialen en technologieën. Bijna alle woningen hebben óf een tuin, óf een groot terras óf een dakterras. En dat op korte afstand van de Middellandse zee of zelfs op de golfbaan.

Wist u dat wij uw aangekochte woning ook graag in de verhuur nemen? CasaLasDunas heeft een eigen verhuur organisatie en verhuren graag uw woning als u weer terug in uw eigen huis bent. Uw woning wordt goed in de gaten gehouden en staat dan ook niet leeg. En de opbrengst van de huur is toch ook een spaarpotje wat in ieder geval meer oplevert dan dat u uw geld op de bank laat staan. Vraag gerust vrijblijvend naar onze voorwaarden.