BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Mondi Approved

 
Met ‘Mondi Approved’ en ‘laagste prijsgarantie’ biedt Mondi de transparantie waar consumenten al jaren naar op zoek zijn. In tegenstelling tot (internationale) makelaarsorganisaties kijkt Mondi primair naar de belangen van de consument om tot een succesvolle aankoop van een (tweede) huis of vastgoedbeleggingsobject te komen.

Wij zijn aangesloten bij Mondi Approved

Indien aanbieders van vastgoed in het buitenland zich actief richten op Vlaamse en Nederlandse consumenten, dan kunnen ze in aanmerking komen voor het keurmerk ‘Mondi Approved’ mits ze voldoen aan de criteria, die per land/regio kunnen verschillen, en zich conformeren aan de gedragsregels van Mondi.

Met het Mondi lidmaatschap en diensten, speelt u op safe!
Het Mondi lidmaatschap is onmisbaar voor (toekomstige) eigenaren van een woning of beleggingsobject in het buitenland, maar ook voor aspirant-kopers van een recreatiewoning in Nederland. Ongeacht of u zich in de oriëntatiefase bevindt, al een woning heeft aangekocht of deze wilt gaan verkopen.

De waardevolle informatie, waar u toegang tot krijgt met het Mondi lidmaatschap, is nu nóg aantrekkelijker! Met een korting van 30% op uw Mondi lidmaatschap, heeft u toegang tot waardevolle informatie en kunt u onbeperkt vragen stellen over de aanschaf, bezit van een (tweede) huis, vastgoedbelegging en emigratie. Met het Mondi lidmaatschap en aanvullende diensten, bespaard u al snel voor (tien) duizenden euro`s en daarnaast de eventuele narigheid met soms desastreuze gevolgen die dankzij uw Mondi lidmaatschap, voorkomen kunnen worden!

Wilt u meer informatie over het Mondi lidmaatschap? Vul dan ons contactformulier in!

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod


 
 

Certificaat
Alle organisaties die Mondi Approved zijn ontvangen een certificaat. In dat certificaat wordt verwezen naar criteria en een checklist die op deze pagina publiekelijk te raadplegen is.

Uitgebreide criteria/checklist om voor Mondi Approved in aanmerking te kunnen komen

 

Beoordelingen buitenlandse vastgoedaanbieders
Mondi heeft een uitgebreid overzicht gemaakt van makelaars, projectontwikkelaars en bemiddelaars van onroerend goed in het buitenland.
Zie hier onze beoordelingen van derden