BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Makelaar Spanje

Rechtstreeks van de Spaanse bouwheer kopen kan grote risico´s met zich meebrengen. Alleen al vanwege taalbarrière, ze spreken misschien een paar woorden Engels, maar daar blijft het dan ook bij.

  • De Spaanse bouwheer laat u allen zijn eigen aanbod zien, daarom kunt u het best een makelaar in de hand nemen. Dan heeft u alle voordelen van het samenwerken met een Nederlandstalige makelaar en ziet u alle nieuwbouw producten welke binnen uw budget passen.
  • De makelaar is bekend met alle bouwheren en weten welke legaal te werk gaan.
  • De makelaar is bekend met de regio en beschikt naast nieuwbouw ook over een breed portfolio resales woningen..
  • De makelaar is klant en service gericht,na het kopen van en woning kunt u altijd bij ons terecht. Graag nodigen wij u uit voor kennismaking op ons kantoor te La Marina.

 

De klant beslist.

Indien u de voorkeur geeft zelfstandig de bouwheren of promotoren te gaan bezoeken, heeft u een keuze gemaakt en kan de makelaar waar u voor gekozen heeft niets meer voor u betekenen. Het systeem wat de bouwheer hanteert is dat zodra u de piso piloto (show woning) bezoekt als eerste uw naam en adres noteert en staat u geregistreerd als klant van de bouwer en zal u bij eventuele aankoop met de Spaanse werkwijze te maken hebben.

Makelaar commissies.

De bouwheer of verkoper betaald de courtage van de makelaar, de verkoopprijzen zijn dan ook incl. makelaars commissie.

Maak gebruik van de kennis en service van een erkend Nederlandstalige makelaar aangesloten bij Mondi en BIV die de belangen van de consument behartigen.