BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Investeren in een woning én nieuwe levensstijl aan de Costa Blanca. Door de langdurige economische crisis die ook in Spanje flink om zich heen heeft gegrepen, zijn de huizenprijzen inmiddels flink gedaald sinds het maximum in 2007. Feitelijk kunnen we stellen dat ze weer zijn genormaliseerd na de ‘booming years’ met ongekend hoge prijzen per vierkante meter.

Spanje is een groot land en dat heeft tot gevolg dat de prijsniveau’s op de huizenmarkt per regio erg kunnen verschillen. In sommige gebieden is de prijsdaling ruim 40% geweest, maar elders gaat het om slechts 20%. In grote steden als Madrid, Barcelona of San Sebastián bleven prijzen door de crisisjaren heen redelijk stabiel. Hetzelfde geldt voor goed gelegen woningen langs de populaire kusten zoals de Costa Brava, Costa Blanca en de Costa del Sol.

Mede door de bankencrisis overwegen nog steeds veel mensen hun geld te investeren in vastgoed. Bang voor het verlies van de zuurverdiende centen op de beurs of geen vertrouwen meer hebbend in de grote banken die ook in Spanje niet allemaal zo stabiel en stevig bleken dan men doorgaans aannam. We zijn kritischer geworden en willen waar voor ons geld.

Waardevaste en tastbare investering nodig?
Wie verstandig met zijn spaarcenten wil omspringen laat het met de lage rentes tegenwoordig niet meer zomaar op de bank staan. Je hebt veel meer plezier van een boot of van een tweede woning. Een woning is nog steeds een zeer stabiele investering. Experts en banken voorspellen dat de prijzen van woningen de komende jaren nog langzaam zullen blijven stijgen. Of het nu gaat om een studio aan een mooie golfbaan in Spanje, een bescheiden appartement in het historische centrum van een Spaanse stad, een huis in de ‘campo’ of een villa met zeezicht langs de Spaanse kust: rendement is overal uit te halen..

Wonen aan de Costa Blanca
In Spanje is de oostkust al sinds lang een populaire plek voor Nederlanders en Belgen om er hun vakantie door te brengen, te overwinteren of een tweede ‘thuis’ te kopen. De Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol zijn bekend vanwege hun ideale klimaat, dat tot het beste van Spanje behoort. Binnen 2,5 uur ben je er met het vliegtuig en kan je al genieten van de stralende zon, het bijzondere licht en je laten onderdompelen in de relaxte Spaanse levensstijl en de vriendelijkheid van de Spanjaarden. Vergeet daarbij de prachtige omgeving niet, die tal van mogelijkheden biedt om te verkennen wanneer je even genoeg hebt van de heerlijke stranden.

Betrouwbare makelaar aan de Spaanse oostkust
Het familiebedrijf CasaLasDunas is gevestigd aan de Spaanse oostkust en de familie Van Let woont, werkt en geniet daar in volle tevredenheid al ruim twintig jaar van het goede leven. Uit eigen ervaring kunnen alle medewerkers, iedereen die een tweede huis in het buitenland overweegt, van harte aanbevelen om ook voor Spanje te kiezen. Bij CasaLasDunas wordt op de eerste plaats een nieuwe levensstijl verkocht in plaats van enkel een huis in Spanje. De familie Van Let heeft zelf ook ervaren hoe we in het noorden over onze welvaart struikelen, hoe er een tekort is aan koopwoningen, een teveel aan regelgeving, een overmaat aan stress met alle gezondheidsrisico’s die erbij komen kijken.

Nieuwe levensstijl
Daarom biedt CasaLasDunas haar klanten in Spanje graag een nieuwe levensstijl aan in een heerlijk klimaat (zowel op meteorologisch als op sociaal vlak). Dit biedt in elk opzicht meer tijd om ook van het leven te genieten. Binnen een paar uur ben je bovendien weer terug in Nederland of België om je familie te zien of zaken te regelen. CasaLasDunas helpt in die zin niet alleen bij het vinden van de perfecte woning die aan al je wensen en eisen voldoet, ook helpt het bedrijf graag bij het emigreren en bij het integreren in het nieuwe land. Dit allemaal zodat de klant zich er snel thuis voelt. Denk hierbij aan hypotheken, fiscale zaken, verzekeringen en ook begeleiding op het gebied van gezondheidszorg. Ben je nog op zoek naar een woning, dan verzorgt CasaLasDunas ook huisvesting tot de nieuwe woning is gevonden. Wil een klant die nieuwe woning verhuren wanneer hij of zij er zelf niet verblijft, ook dan is CasaLasDunas de juiste en betrouwbare partner om mee samen te werken.  Meer weten? Neem dan nu contact op en laat je vrijblijvend informeren.