BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Een moderne design villa met prachtig uitzicht op zee of uitzicht over de vallei van de Costa Blanca is een droom die CasaLasDunas waar kan maken.

Verschillende projecten

Er zijn verschillende projecten om een villa te bouwen met bijvoorbeeld rechte lijnen en grote ramen. Grote raamkaders zorgen voor optimale verlichting en perfecte integratie van de buitenterrassen en de subliem zeezicht met de residentiële accommodatie.

moderne-designvilla

Het woonoppervlak is verdeeld over de woonkamer, de keuken, de bijkeuken, het overdekte terras, 2 of 3 slaapkamers, waarvan de meeste met een badkamer en een aparte doucheruimte voor de andere slaapkamers. Ook kan een terras en een zwembad op hetzelfde niveau als het huis natuurlijk niet ontbreken. De parkeerplaats kan een paar stappen verwijderd zijn van de ingang van het huis. Een onderbouw of een eigen garage is ook een van de vele mogelijkheden.

U kunt uw wensen vertellen en samen met onze bouwer maken we een villa naar uw wens. Na het ondertekenen van het contract, zal de villa sleutel klaar zijn binnen 12 maanden.