BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Bezichtigingstrip in Spanje

 
Wij organiseren een op maat gesneden bezichtiging trip voor aan de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol.

Het CasaLasDunas Team helpt u graag met de voorbereiding. Wij maken in samenspraak met u een voor selectie op basis van uw wensen en mogelijkheden.
Wij adviseren u tevens bij het boeken van uw vlucht of reisschema, verblijf in Hotel of appartement, zodat u een zo aangenaam mogelijk verblijf heeft tijdens uw bezoek aan ons kantoor.

Eenmaal op kantoor aangekomen maken wij nader kennis met u onder genot van lekker kopje koffie en bespreken wij nogmaals de woningen welke u gaat bezoeken. Wij passen ons aan uw wensen, neem de tijd voor alles, maak veel foto´s en notities, want eenmaal in de namiddag weer terug op kantoor is het belangrijk alles de revue te laten passeren en een nieuwe selectie te maken voor de volgende dag. Tijdens de gesprekken op kantoor, praten we over het volledige aankoopproces- van financiële t/m fiscale zaken, wel of niet verhuren.

Onze gestor is daar bij aanwezig, zodat wij direct kunnen schakelen als het gaat om een NIE nr aanvragen of bankrekening openen. Een gestor heeft u nodig om u volledig te laten begeleiden bij het aankoopproces t/m notaris, zij is uw fiscaal vertegenwoordiger en vertaalster bij de notaris.

Eenmaal een woning naar uw wensen gevonden gaan wij u begeleiden bij het aankoop proces. CasaLasDunas MONDI approved kiest voor 100% zekerheid, zodat u en wij ook na de aankoop van uw droomwoning u verder kunnen begeleiden met de after sales zoals verzekeringen-onderhoud-beheer-belastingzaken.

Eens een klant altijd een klant!

Voor meer informatie.

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod