BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

U gaat uw huis aan de Costa Blanca verkopen? Graag nemen wij uw woning in de verkoop! Wij zijn aangesloten bij alle belangrijke netwerk organisaties aan de Costa Blanca, zowel op internet als bij collega makelaars ter plaatse.

Geheel gratis plaatsen wij uw woning op onze websites en adverteren in de landelijke dagbladen zowel in Spanje als Nederland en België. CasaLasDunas verzorgt ook graag een presentatie van uw woning. Geheel gericht en speciaal gemaakt op de wensen van de klant.

Waarom zou de klant juist uw huis willen kopen?
Een perfecte presentatie speelt hierbij een grote rol. Er is altijd een speciale doelgroep voor uw woning. Samen kunnen wij uw huis op de perfecte manier presenteren. De brochure is een van de middelen welke we kunnen inzetten om een woning aan een groot publiek te tonen. Maar om een brochure te maken hebben we ook uw hulp nodig.

Waarom is uw huis uniek? Schrijf een stukje tekst waarom de koper juist uw huis zou moeten kopen.

  • Zorg voor een optimale presentatie, dus maak van uw huis een showroom.
  • Zorg voor mooie duidelijke foto’s. Ook leuke detail foto’s zijn perfect om te presenteren in een brochure.
  • Geef de belangrijkste kenmerken door zoals een heerlijke tuin / een prachtige ligging en uitzicht of juist gelegen aan het water of sociale voorzieningen.
  • Wij zorgen dan dat alles samen komt in een prachtige presentatie speciaal voor uw huis.

Stuur ons een email met de belangrijkste gegevens met foto’s (min. 3 / max. 7 )en wij nemen direct contact met u op voor meer informatie.