BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

CasaLasDunas beschikt aan de gehele Costa Blanca en Costa Cálida over een compleet aanbod van nieuwbouwwoningen, zowel voor de investering of als vakantiehuis.

Tevens bieden wij een uitgebreide keuze aan van bestaande woningen en nieuwbouw waarbij wij u graag begeleiden als uw Nederlandstalige aankoopmakelaar.

Individueel bouwen in Spanje? Op maat gesneden bouwen wij uw droomvilla op elke gewenste locatie in geheel Spanje. Wij beschikken over een team van architecten en aannemers welke onder onze regie uw droomvilla realiseren. Wij begeleiden u van A tot Z zodat u zorgeloos kan genieten van de woning naar uw keuze.

Wij nodigen u graag uit op ons hoofdkantoor te La Marina (San Fulgencio) of maken graag een afspraak voor u met een van onze sales managers aan de Noord Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Cálida. We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9.00-18.00 uur, zaterdag van 9.00-14.00 en telefonisch bereikbaar van 9.00-21.00 uur.

CasaLasDunas, bekend van o.a. RTL 4 Housevision en professioneel Mondi lid, is present op alle Second Home beurzen te Gent, Brussel, Antwerpen, Stockholm, Gotenburg en Utrecht. Kijk hier voor uitgebreide informatie over onze werkwijze.