BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Indien u met de auto reist is het belangrijk goed voorbereid te zijn. Neem de tijd, uw vakantie begint reeds als u in de auto stapt dus zorg dat u geniet van dat alles wat u onderweg te zien krijgt.

Wijs op reis

Denk aan uw reispapieren, zoals groene kaart, de reis- en kredietbrief van de ANWB en laat uw vakantieadres achter voor de thuisblijvers.

Hotels
U kunt uw Hotel Formule 1 vanuit Nederland reserveren en natuurlijk zijn er langs de autoroute meerdere goede Hotels aanwezig voor een aangename overnachting. http://www.hotelformule1.com/

Hoe kom ik daar
Indien u met meer dan 2 personen naar de Costa Blanca reist is dit het meest voordelig. Ook heeft u dan ter plaatse het comfort van uw eigen auto.

Bellen
Zodra u in de buurt van Alicante bent aangekomen vragen wij u het telefoonnummer te bellen van de desbetreffende beheerder van uw vakantiewoning, zodat u door hem/haar ter plaatse ontvangen wordt.

Routeplanner
Met een routeplanner is het zeer eenvoudig de juiste route te kiezen. Print de route daarna uit en ook één voor de terug reis natuurlijk! Ook vindt u hieronder de routebeschrijving v.a. vliegveld Alicante tot aan La Mata.