BE
BE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

De Costa Blanca is eenvoudig en snel bereikbaar per auto en per vliegtuig. Met de auto is het vanaf Nederland /België ongeveer 1800/ 2000 km en is goed te rijden in twee dagen.

Ten slotte begint uw vakantie reeds als u in de auto stapt en het voordeel heeft van veel te zien onderweg zeker van het mooie Franse landschap en onderweg gezellige stops te maken. De eerste dag tot aan de Franse –Spaanse grens Perpignan 1300 km en de volgende dag tot aan Alicante 700 km, zodat u in de namiddag aankomt. Nog een extra voordeel is, u heeft uw eigen auto ter plaatse en hoeft geen auto meer te huren.

Vervoer Spanje

Per vliegtuig is uiteraard sneller en indien met twee personen voordeliger.
U vliegt vanuit Nederland van Amsterdam-Rotterdam-Eindhoven-Maastricht en vanuit België Brussel-Oostende-Luik met diversemaatschappijen waardoor er planty voordelige vluchten zijn te boeken, LET OP! Boeken op basis van enkele reis heen en enkele reis terug, kan vaak voordeliger zijn, ook met tijden van aankomst en vertrek is dan eenvoudig rekening te houden.
Op de luchthaven Alicante kan men een auto huren, die u via INTERNET reeds gereserveerd heeft.

LET-OP bij aankomst dienst u alleen met Credit Card te betalen, ze accepteren geen contantgeld. Indien u huurt via onze verhuur organisatie, kunt u zowel per credit card als cash betalen en de auto staat gereed bij de aankomst hal voor de deur, dus niet opnieuw in de rij staan zoals bij de INTERNET verhuur bedrijven.

Voor heel Europa kunt u terecht bij

banner-autohuur-homepage